Informatie aanvragen

De digital graffiti wall op uw evenement

Verrassend entertainment met de digital graffiti wall!

Verrassend entertainment is essentieel voor een geslaagd evenement. Bent u opzoek naar entertainment dat vernieuwend is en dat bezoekers raakt, prikkelt en verbaasd, dan is de digital graffiti wall daar het perfecte middel voor!

Stel uw gasten in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm. De DigiSpray software heeft een breed scala aan tools en mogelijkheden die gemakkelijk te gebruiken zijn. de digital graffiti wall is laagdrempelig en iedereen kan ermee werken. Pak een spuitbus, selecteer een kleur en u kunt direct beginnen!

De cover wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het thema, uw wensen, organisatie, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland en wij bieden vele mogelijkheden zoals een green screen optie, het direct laten printen van de fotos, het op maat laten maken van sjablonen, stempels en achtergronden, mapping en nog veel meer om uw gasten mee te verassen en te entertainen!

Video's

Video 5 t/m 8 van 13