Informatie aanvragen

Digitale graffiti op productlancering

 

Maak van uw productlancering een ervaring met de digital graffiti wall!

De digital graffiti wall is een fantastische toevoeging aan uw productlancering en stelt bezoekers in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm.

Ontdek de mogelijkheden

Wij werken met DigiSpray en wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat werkt met deze zeer gebruiksvriendelijke en nette digitale graffiti muur! De digital graffiti wall bied enorm veel mogelijkheden waarmee uw gasten op uw productlancering zich helemaal kunnen uitleven zoals vele stempels en sjablonen, de mogelijkheid om een foto te laten maken en deze in te laden en te bewerken, een breed kleurenpalet en nog veel meer! De digital graffiti wall heeft de look en feel van echte graffiti. Wanneer men spuit klinken de spuitbussen als een echte spuitbus en wanneer men te lang op dezelfde plek spuit begint de verf ook echt daadwerkelijk te druppelen.

Eyecatcher voor uw productlancering

De digital graffiti wall is een echte eyecatcher en is een uitstekende entertainmenttool voor op uw productlancering! De DigiSpray cover wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het thema, uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

Direct delen via social media

Naast het feit dat de digital graffiti wall een sterke en leuke tool is om uw gasten te entertainen tijdens uw productlancering kunnen gebruikers met onze speciale social media functie de kunstwerken ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke bezoeker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over alles omtrent uw productlancering.

Vele uitbreidingsmogelijkheden

Om de beleving van de digital graffiti wall te optimaliseren op uw productlancering bieden wij een ruime keus aan uitbreidingsmogelijkheden. Het is mogelijk om er een fotograaf bij te boeken zodat uw gasten hun eigen foto kunnen inladen en bewerken met de digital graffiti wall. Deze optie is uit te breiden met een green screen zodat deelnemers een andere achtergrond achter hun foto kunnen plaatsen. Het is ook een mogelijkheid om de gemaakte kunstwerken als foto te laten afdrukken met een professionele fotoprinter en/of realtime te laten projecteren tijdens het evenement. Daarnaast kunnen er stempels, sjablonen en achtergronden op maat worden gemaakt en uiteraard creëren wij graag een volledig concept op maat voor u!

Onze klanten kiezen voor DigiSpray omdat:

  • het de meest gebruiksvriendelijke digitale graffiti wand is in Nederland
  • het een unieke en verrassende manier is om gasten op uw productlancering te entertainen
  • de kunstwerken direct kunnen worden gedeeld via social media wat veel promotie mogelijkheden met zich meebrengt
  • de cover volledig wordt geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie
  • het de meest veelzijdige digitale graffiti muur is met enorm veel mogelijkheden en extra opties
  • er door meerdere bezoekers tegelijkertijd kan worden gespoten op deze digitale graffiti muur van meer dan 3 meter breed
  • wij standaard komen met professionele begeleiding
  • onze digitale graffiti wall een zeer nette en representatieve uitstraling heeft
  • het bij de gasten van uw productlancering zal zorgen voor een blijvende herinnering aan uw evenement
  • er vele extra mogelijkheden zijn zoals een green screen optie, het direct laten printen van de foto's, het op maat laten maken van sjablonen, stempels en achtergronden en nog veel meer!

Fotograaf

Eigen foto bewerken met de digital graffiti wall

Het is mogelijk om de digital graffiti wall uit te breiden met een fotograaf voor op uw productlancering. Op deze manier kunnen uw gasten ter plaatse een foto van zichzelf laten maken en deze direct inladen en bewerken met de digital graffiti wall!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland. De digital graffiti wall met fotograaf kan overal in Nederland verzorgd worden!

Green screen set en fotograaf

Eigen green screen foto bewerken met de digital graffiti wall

De DigiSpray software beschikt over een hele leuke functie waarmee green screen foto's kunnen worden ingeladen tijdens het werken met de digital graffiti wall!

Er wordt een complete professionele green screen set opgebouwd op uw productlancering, van 3 meter breed waarmee we speciale green screen foto's van uw gasten kunnen maken. Deze foto's worden direct ingeladen zodat uw gasten gemakkelijk een leuke achtergrond kunnen kiezen die automatisch achter foto wordt geplaatst. Deze foto is vervolgens uiteraard volledig te bewerken met de digital graffiti wall!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland. De digital graffiti wall met green screen kan overal in Nederland verzorgd worden!

Fotoprinter

Een tastbare herinnering met de digital graffiti wall

Het is uiteraard extra leuk om uw gasten, wanneer zij gewerkt hebben met de digital graffiti wall, het gemaakte kunstwerk mee naar huis te geven als aandenken aan uw productlancering! Wij bieden de mogelijkheid om het eindresultaat direct te laten afdrukken als foto met een professionele fotoprinter.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland. De digital graffiti wall met fotoprinter kan overal in Nederland verzorgd worden!

Mapping

Mapping met de digital graffiti wall

Video mapping is met een projector beelden naadloos op een object projecteren. Met deze techniek kunnen we de illusie wekken dat we een object real life aan het bewerken zijn met een graffiti spuitbus op uw productlancering!

Op de DigiSpray digital graffiti wall wordt een speciale afbeelding geladen waarop het object als een soort van kleurplaat staat weergegeven. De handelingen die worden uitgevoerd met de digital graffiti wall worden vervolgens zeer precies geprojecteerd op het desbetreffende object zodat we de illusie kunnen wekken dat het object echt bespoten wordt met graffiti! Met de mapping technologie komt de digitale graffiti daadwerkelijk tot leven!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland. De digital graffiti wall met mapping kan overal in Nederland verzorgd worden!

Op maat gemaakte sjablonen en stempels

Sjablonen en stempels op maat met de digital graffiti wall

Met de DigiSpray software kan er standaard gebruikt worden gemaakt van een heleboel leuke sjablonen en stempels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om unieke sjablonen en stempels (bijvoorbeeld product of themagericht) op maat te laten maken die door uw gasten kunnen worden gebruikt in hun ontwerp terwijl ze bezig zijn met de digital graffiti wall.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland. De digital graffiti wall met opmaakt gemaakte sjablonen en stempels kan overal in Nederland verzorgd worden!

Concept op maat

Uniek concept op maat met de digital graffiti wall

Met de digital graffiti wall kunnen we een geheel concept op maat maken aan de hand van uw wensen dat volledig aansluit bij het concept van uw productlancering. De mogelijkheden die wij uw gasten op uw productlancering bieden met de DigiSpray wall staan dan volledig in het teken van het desbetreffende thema, merk of product zodat bezoekers hier hun persoonlijke kleurrijke draai aan kunnen geven!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland. De digital graffiti wall met een opmaat gemaakt concept kan overal in Nederland verzorgd worden!